Pretraga
Close this search box.

Advokati:

Sanja Slović

Tel: +381 63 195 6017

Oblasti delovanja:

  • Privredno pravo
  • Građansko pravo
  • Upravno pravo

Advokat Slović M. Sanja je jedan od osnivača advokatske kancelarije Slović Pajić Legal.

Sanja je rođena u Priboju, a osnovno, srednje i visoko obrazovanje završila je u Beogradu. Član je Advokatske komore Beograda i Advokatske komore Srbije.

Sanjina advokatska praksa je pretežno usmerena na oblasti privrednog, građanskog i upravnog prava, sa dugogodišnjim iskustvom u zastupanju klijenanta pred sudovima i ostalim državnim organima.

U okviru oblasti privrednog prava, Sanja nudi advokatske i pravne usluge od samog osnivanja privrednog društva, preko sačinjavanja opštih i pojedinačnih akata društva, do asistencije u svakodnevnom poslovanju društva u njihovim poslovnim odnosima. Sanja takođe ima dugogodišnje iskustvo u regulisanju imovinsko pravnih, naslednih i porodičnih odnosa klijenata, naplate potraživanja klijenata, kao i u zastupanju klijenata pri ostvarivanju njihovih prava pred organima uprave (poreski i inspekcijski organi, nadležne službe za katastar nepokretnosti…), uključujući i zastupanje u upravnim sporovima.

Kontaktirajte advokata

Ako imate pravno pitanje koje zahteva pažnju stručnjaka i želite da se konsultujete sa advokatom, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.  Koristite donji kontakt formular kako biste zakazali konsultacije ili postavili pitanje.