Pretraga
Close this search box.

Ostale oblasti:

Advokat za privredno pravo

Advokat za privredno pravo će vam pomoći da razumete, uskladite i ispoštujete sve srodne, zamršene i teško razumljive zakone o radu.

Osigurajte interes i budući opstanak svoje firme, kao i dobrobit svojih zaposlenih – prepustite pravnu zaštitu SP Legal timu.

Nudimo pravne savete i mišljenja u oblasti radno-pravnih odnosa, izrada ili izmena svih opštih i pojedinačnih akata, kao i zastupanje u svim vrstama sporova, zarad mirnog rešavanja konflikata.

Ključni aspekti zbog kojih vam treba advokat za privredno pravo

  1. Regulacija i legalizacija poslovne aktivnosti na teritoriji Republike Srbije (npr. osnivanje i registracija preduzeća)
  2. Sklapanje ugovora
  3. Zaštita intelektualnog prava
  4. Zaštita i vaših klijenata – advokat za trgovinsko pravo osigurava da tačne informacije dođu do krajnjeg kupca; osigurava sigurnost vašeg proizvoda itd.
  5. Uredba radnog odnosa: advokat za privredno pravo pravi i odobrava ugovore o radu, plaćanju, uređuje prava i obaveze radnika i poslodavaca
  6. Briga o vašim poreskim dokumentima, i vašem finansijskom zdravlju (ako vam je potreban advokat za stečaj, likvidaciju i sl)
  7. Pitanja logistike.

Uskladite posao i zakon

Bilo da poslujete uokviru privrednog društva, ili ste preduzetnik, veoma je važno da ispravno odaberete oblik i delatnost poslovanja, onu koja će na najbolji način odgovarati potrebama vašeg posla, i doprineti onome što želite da postignete.

Ovo je posebno važno ako krećete u preduzetničke vode, i glavna delatnost vam je vezana za poslovanje na internetu.

SP Legal već 10 godina pomaže malim i srednjim preduzećima da pronađu efikasna rešenja za sve probleme sa kojima se suočavaju u poslu.

Naši stručnjaci za IT pravo vode računa o aktuelnim uredbama, dopunama i zakonima koji se odnose na e-trgovinu, e-sigurnost, privatnost podataka i pravila za elektronske transakcije.

Stručni konsalting i upravljanje pitanjima privredne delatnosti

Vaš advokat za privredno pravo poznaje ključne koncepte i uslove prema kojima se vrši robna razmena različitih zemalja.

Uspešno obavljamo carinske procedure, arbitraže, prikupljamo međunarodne podatke, i upravljamo valutnim kursom i rizikom pri poslovanju u više valuta.

Saradnja sa advokatskom kancelarijom SP Legal daće vam oruđe da se suočite i izborite sa iznenadnim (vlasničkim i ugovornim) sporovima, privrednim prekršajima i poreskim problemimima (stečaj, likvidacije, baknarski krediti, naknada štete i dr).

Treba vam pravna pomoć?