Pretraga
Close this search box.

Ostale oblasti:

Advokat za imovinsko pravne odnose

SP Legal advokatska kancelarija vam pruža sigurnost u svim budućim i tekućim sporovima u imovinsko pravnim odnosima. Pomažemo vam da pravno zaštitite svoju imovinu, i prenesete je u skladu sa vašim željama i potrebama.

Naš advokat za imovinsko pravne odnose će vam pomoći da minimizirate pravne i ekonomske rizike, i omogućiti vam dugoročnu bezbrižnost predajući vašu imovinu i nasledstvo – u vaše ruke.

U čemu vam može pomoći advokat za imovinsko pravne odnose

SP Legal kancelarija za imovinsko pravo je tu da vam pruži pravne savete i pomoć prilikom najčešćih sporova, kao što su:

  • Kupoprodaje nekretnina
  • Zakupa i najmova
  • Sprovođenja nasleđivanja
  • Izgradnje stambenih objekata i procene rizika
  • Održavanja imovine i savetovanje o porezu
  • Razrešavanje vlasničkih sporova
  • Naknada štete
  • Osiguranje imovine
  • Zastupanje u postupcima razvoda braka

Štitimo vaše interese u sporovima o vlasništvu

Zakoni o naseđivanju mogu biti složeni, obimni i nerazumljivi, zato umesto vas istražujemo i proveravamo imovinske vaše imovinsko zaleđe i podatke, kontaktiramo (suprotstavljene) stranke, sačinjavamo dogovore i ugovore, i čuvamo vaš integritet.

SP Legal će vas uputiti i informisati o svakom napretku tokom spora. Zaštite svoju imovinu, ali bez glavobolje zbog sporova, ročišta i nesuglasica.

Stručno savetovanje u vezi imovine, poreza i nasleđivanja

Uz pomoć kreativnog razmišljanja, i poznavanja propisa Republike Srbije, pronalazimo optimalna rešenja koja uobličujemo u ugovore po meri našeg klijenta, bilo da je u pitanju fizičko ili pravno lice.

Posebno ističemo da posedujemo bogato iskustvo u oblasti zastupanja fizičkih lica pred javnim beležnicima, sudskim i drugim državnim organima, u oblasti porodičnog i naslednog prava.

Zaštitite vašu imovinu uz SP Legal advokata

Advokat za imovinsko pravne odnose vam pomaže da budete sigurni u to da je vaša imovina zaštićena, pravilno podeljena i strukturisana, kako biste minimalizirali porezne obveze i buduće nesuglasice.

SP Legal je advokatska kancelarija je tu da svojim idejama i iskustvom, znanjem i efikasnošću pruži razrešenje nedoumica i pravnu podršku tokom imovinsko pravnih rasprava.

Pravno sedište naše kancelarije je u Beogradu: Bulevar Zorana Đinđića 56

Posetite nas, ili pozovite broj: +381 63 195 6017

Uverite se u sveobuhvatni i konstantni odnos koji imamo sa svojim klijentima.

Mislite o svojoj zaostavštini na vreme, i uložite u sigurnost budućih generacija.

Treba vam pravna pomoć?